top of page
Den siste turen til dyrlegen

Den dagen kommer før eller siden. Den dagen man må gi slipp. Det er den verste dagen i en dyreeiers liv. Vi gjør det vi kan for at både du og dyret ditt skal få en fin avslutning. Vi setter av god tid, slik at vi kan være der ved behov. Vi prøver alltid å gjøre det litt ekstra fint med levende lys og en god madrass til dyret mm. (Du kan også ta med det du ønsker hjemmefra også). Du kan bli så lenge du ønsker.


Vi gjør også hjemmebesøk hvis dere foretrekker det.


Først setter vi en sprøyte under huden i nakken med et narkosemiddel slik at den faller i veldig dyp søvn (narkose). Når den da har sovnet godt, gir vi en overdose med et annet narkosemiddel slik at den sovner inn. Det går veldig rolig og fint for seg, og dyret kjenner ingenting.


Etterpå blir kjæledyret ditt kremert. Du kan da velge om du ønsker å få asken tilbake eller ikke.


Hvis man ønsker å få asken tilbake, blir dyret separatkremert. Det fins et stort utvalg av urner, steiner, askesmykker mm på hjemmesidene til Smådyrkrematoriet som vi kan bestille for deg.


Vi gir deg beskjed når vi har fått asken tilbake til oss slik at du kan komme og hente den. Det pleier å ta rundt 6 uker.

Larvik smådyrklinikk logo
bottom of page