top of page
Dyreklinikk_270-min.jpg
Larvik smådyrklinikk logo

Forsikring og dyrekonto

Sykdom og skade kan skje uventet og det er ikke bestandig man har de økonomiske ressursene som trengs når uhellet er ute.

Vi kan tilby Dyrekonto hos oss, som er en kredittløsning som leveres av Resursbank. Du kan søke om inntil 50 000kr i kreditt gjennom oss, og får svar direkte. Faktura i 30-60 dager uten gebyr. Du kan velge å dele opp betalingen uten rente i opptil 12 mnd. Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp, kan du velge å dele opp betalingen i opptil 72 mnd med rente.

Vi anbefaler alle å tegne forsikring på dyrene sine! En god forsikring dekker store deler av diagnostikk, behandling og pleie av ditt syke dyr. Noen forsikringer dekker også utgifter til medisiner hunden eller katten din trenger. Det er lurt å forsikre dyret ditt så tidlig som mulig. De fleste forsikringer reserverer seg mot bestemte sykdommer etter at hunden eller katten har nådd en viss alder. For at dyret ditt skal ha best mulig dekning, er det viktig å tegne forsikring allerede når du får valpen/kattungen i hus. Unge dyr er også mer utsatt for skade og sykdom en voksne dyr.

Noen forsikringsselskaper tilbyr direkte forsikringsoppgjør. Da kan vi sende regningen direkte til forsikringsselskapet, og du som eier betaler bare egenandelen. Da slipper du store utlegg mens du venter på at forsikringsoppgjøret skal bli ferdig.

De forskjellige forsikringsselskapene har forskjellige tilbud og vilkår, og det er viktig å sette det inn i dette før du velger forsikringsselskap. Ikke bare kjøp i «ditt» forsikringsselskap fordi du har alle de andre forsikringene der. Det er ofte ikke det beste…

Veterinærer utfører en operasjon.
bottom of page